Ga naar de hoofdinhoud

Over ons

Alles onder een dak om VvE’s energieneutraal maken

VvE’s helpen verduurzamen en begeleiden in de wirwar van regels, subsidies en instanties. Dat is wat we doen. Wat kan er nu allemaal, wat mag nog en wat is het meest effectief voor mijn VvE? Daarom ‘Duurzame-VvE’, een samenwerking tussen twee bestuurlijke regio’s: Eemland en Gooi en Vechtstreek.

Samen ontwikkelen we sterke verduurzamingsconcepten en verbinden we de juiste experts daaraan. Van gemeentes, kennisinstituten, adviseurs, financieringsfondsen en banken tot aannemers en installateurs. Alle experts onder een groot dak, zodat je één aanspreekpunt hebt. Wel zo fijn.

Stap voor stap

Door onze ervaringen weten we hoe ingewikkeld een VvE soms kan zijn. Een verandering doorvoeren is daardoor vaak een flinke uitdaging. Een uitdaging waar we jou stap voor stap bij gaan helpen. Dat is niet alleen heel makkelijk, maar ook heel aantrekkelijk. Want verduurzamen brengt hele directe voordelen met zich mee. Neem de waardevermeerdering van je woning, de lagere energielasten en het toenemende wooncomfort. Hierin krijgen we steun van provincies en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Ons doel

Ons doel is om VvE’s in onze gemeenten te begeleiden bij het verduurzamen naar (bijna) energieneutrale woningen.

Complete trajecten

Om als VvE te starten met verduurzamen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Check direct gratis of jouw VvE in aanmerking komt. Alles scherp? Dan starten we samen met het traject. Hoe we dat doen, vertellen we je op de pagina ‘Zo helpen we VvE’s’. Voldoet jouw VvE nog niet aan alle voorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder.

Deze website kwam mede tot stand door subsidie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG)