Webinar verduurzaming VvE’s in Huizen

Het Energie Dienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek (EDB) organiseert op dinsdag 10 oktober, van 19:30 tot 21:00 uur, een webinar over de verduurzaming VvE’s in de gemeente Huizen.

Inleiding
Het Energie Dienstenbedrijf is opgericht door de gezamenlijke gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek om de verduurzaming van woningen en VvE’s te versnellen. Wij organiseren dit webinar speciaal voor VvE’s in de gemeente Huizen. Omdat VvE’s in de energietransitie een bijzondere plaats innemen, heeft het Energiediensten bedrijf een speciale aanpak voor VvE’s ontwikkeld die door de gemeente wordt gefaciliteerd en waarvoor zij speciale subsidies ter beschikking stellen.

Wat bieden wij deze avond?
Er zijn korte introducties van de gemeente en het Energiedienstenbedrijf waarin zij het belang van verduurzaming van VvE’s aangeven. U krijgt een inkijk in de manier waarop een VvE (technisch) verduurzaamd kan worden en hoe onze onafhankelijke adviseurs uw VvE stapsgewijs kunnen begeleiden. Daarbij is aandacht voor zowel het bestuur als de appartement eigenaren. Uiteraard wilt u inzicht krijgen in de mogelijkheden voor subsidies en financiering.

Tijdens het bekijken van dit webinar bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Sprekers:
Herman Schotman, projectleider Energie Dienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek
Jan Nieuwveld, onafhankelijk technisch adviseur Energie Dienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek

Datum: donderdag 28 september
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

Voor wie is het webinar?
Het webinar is primair voor VvE bestuurders, maar appartementseigenaren en/of leden van technische commissies zijn ook van harte welkom.

Vragen?
Heeft u vragen? Belt u dan gerust met Projectleider EDB Herman Schotman via 0625067602

Datum

10 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00
Categorie
QR code